BrvnaraAntikaLogo

Amenity Full HD 55'' TV

Full HD 55“ TV

Apartman Cezar

Brvnara-Antika-Cezar-Apartman13
Apartman Cezar Kao što je u rimskoj istoriji bio najveća i najvaznija ličnost tako i naš apartman zauzima najveću kvadraturu u brvnari, površine je 100m2 sa terasom od 6m2. Apartman ima dnevnu sobu ,čajnu kuhinju, četiri spavaće sobe, wc, kupatilo, fen, wi-fi. Kapacitet apartmana: 6 osoba

Soba Dioklecijan

Brvnara-Antika-Dioklecijan4
Soba Dioklecijan Rimski car, zastitnik pravde i istine. Nalazi se na spratu , povrsine 34m2, terasa 5m2 sa pogledom na bazen. Kapacitet sobe 2+2 .

Soba Gordijan

Brvnara-Antika-Gordijan4
Soba Gordijan. Rimski imperator, pisac epske poezije koji u svojoj licnosti spaja umetnost i prakticnost. Soba se nalazi na spratu, povrsine 20m2 , terasa 4 m2. Kapacitet sobe 2 osobe.

Soba Tiberije

Brvnara-Antika-Tiberije3
Soba Tiberije Iskusan vojskovodja i diplomata, vladar rimskog carstva. Nalazi se na spratu, povrsina sobe je 20m2, terasa 4m2. Kapacitet sobe je 2 osobe .

Soba Konstantin

Brvnara-Antika-Konstanitn3
Soba Konstantin Najznacajniji rimski car i najpoznatija istorijska licnost o kojoj svi znaju. Soba se nalazi na spratu ,povrsina sobe je 34m2, terasa 5m2 sa pogledom na bazen. Kapacitet sobe 2+2 .

Soba Venera

Brvnara-antika-Soba-Venera2
Soba broj 5 Venera Rimska boginja ljubavi, lepote i senzualnosti. Povrsina sobe je 30m2, terasa 6m2 i ima zaseban ulaz. Kapacitet sobe 2+1

Soba Neron

Brvnara-Antika-Apartman-Neron
Soba broj 4 Neron nosi ime po odvažnom rimskom imperatoru. Nalazi se u prizemlju. Površina sobe je 28m2, terasa 5 m2. Kapacitet sobe je 2+1. Odmorite se u kvalitetnom ambijentu.

Soba Hadrijan

Brvnara-antika-Aprtman-Hadrijan3
Soba Hadrijan nosi ime po rimskom caru koji je poznat kao veliki umetnik. Apartman se nalazi se u prizemlju. Površina sobe je 29m2, terasa 5m2. Kapacitet sobe je 2 osobe. Odmorite se od svakodnevnice.

Soba Viktorija

Brvnara-Antika-Apartman-Viktorija1
Soba Viktorija nosi ime po boginji pobede. Posle kvalitetnog odmora u njenoj odaji dobićete nadahnuće za ostvarivanje ciljeva. Nalazi se u prizemlju, ima 28m2 i terasu od 5m2. Kapacitet sobe je 2+1.

Soba Afrodita

brvnara-antika-afrodita-apartman4
Soba Afrodita nosi ime boginje ljubavi i lepote. Prostor je napravljen da odmorite i opustite sva čula. Površina sobe je 30 m2, terasa 6m2 i ima zaseban ulaz. Odmorite se u kvalitetnom ambijentu